Cloud consultant

Connectworks IT professionals is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van ICT. De focus richt zich op het uit handen nemen van de IT zorgen van de klanten. Of het nu gaat om een complete herinrichting van de IT-infrastructuur, het koppelen van vestigingen, het aanleggen van netwerken, servers of back-up, ConnectWorks beschikt over de juiste expertise en ervaring. Het advies is persoonlijk, helder en gericht op de situatie binnen de onderneming. Hierbij worden zaken als kwaliteit, service, betrouwbaarheid en prijs niet uit het oog verloren.
Het team bestaat uit toegewijde professionals met expertise en passie voor het vakgebied. Connectworks IT professionals kiest ervoor om samen met u te kijken naar de beste aanpak om zo tot de optimale oplossing en uitwerking te komen. Dankzij hun ruime ervaring binnen verschillende branches kunnen zij u de passende oplossing bieden. Met de juiste mix van expertise, ruime ervaring en onze persoonlijke benadering helpen zij u graag op weg naar een optimale ICT-infrastructuur.
Voor Connectworks IT professionals zoeken wij door groei een:

CLOUD CONSULTANT

Als Cloud Consultant bij Connectworks IT professionals ben je bezig met het zelfstandig implementeren van oplossingen bij bedrijven. Je werkt generiek of bent gespecialiseerd in Microsoft 365 diensten, met name de Enterprise Mobility Suite.

Je bent verantwoordelijk voor de technische on-site werkzaamheden en de onboarding van klanten en implementatie van nieuwe features. Jij zorgt dat de Connectworks klanten op een veilige manier het maximale uit de 365 diensten halen.

Het portfolio van Connectworks bestaat uit IT oplossingen gebaseerd op producten zoals Microsoft Windows Server, Microsoft Windows desktop oplossingen, Fortinet, HP Switches en Storage, Unifi WiFi oplossingen, VMware & Hyper-V virtualisatie en cloud oplossingen, waaronder Microsoft365 & Azure.

Wat vragen zij?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Afgeronde MBO ICT niveau 4 opleiding met tenminste 2 jaar soortgelijke werkervaring of HBO ICT opleiding.
  • Ervaring met oplossingen van Microsoft en één van de volgende leveranciers is een pré: Fortinet, HPE, UniFi, VMware en DattoRMM.
  • Ervaring met testen, analyseren, troubleshooten van klantomgevingen.
  • Brede IT-kennis t.a.v. competentiegebieden (Infrastructuur en Networking, Microsoft, Storage en Virtualisatie) is een pre.
  • Bereidheid tot zelfstudie en doorontwikkeling.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Dit zijn je directe collega’s:

Je komt te werken in een ambitieus bedrijf met collega’s die net als jij op hun vrijheid zijn gesteld, maar die ook altijd voor je klaar staan om je te helpen. Met een team van 50 zelfstandige collega’s. Connectworks heeft een open cultuur, werken ze hard en zelfstandig maar is er ook tijd voor leuke bezigheden zoals het dagelijkse tafereel van een potje tafelvoetbal of darts.

Wat hebben zij jou te bieden?

Connectworks biedt jou de mogelijkheid te werken in een informele werkomgeving waar het nemen van initiatief niet alleen wordt gewaardeerd, maar een vereiste is. Je komt te werken bij een ambitieuze en groeiende partij die voorop loopt in innovatie. Connectworks biedt een goed salaris en een leaseauto.

Dit houdt Connectworks bezig:

Tijdens de lunch of de vrijmibo (bij mooi weer op het Connectworks dakterras) hebben we het vooral over voetbal en formule 1. Diverse Netflix kijktips komen voorbij en uiteraard gadgets. Er wordt iedere lunch of na werktijd fanatiek tafelvoetbal gespeeld met een heuse competitie aan toe.

HOE LIJKT JOU DAT?

Spreekt deze functie jou aan en wil je meer weten? Klik op REAGEER NU! Of mail, bel, WhatsApp me.
Ik maak graag kennis met je en ga graag met jou in gesprek over deze interessante functie.
Na werktijd kennismaken is tevens een optie.

Mail: laurens@ritr.nl
Telefoon: 0650-911 985