Front-end Developer / Architect


Slimme code en ijzersterke software programma’s zijn de basis waarop Eijsink draait. En daar zijn ze trots op. Bij Eijsink krijg je de kans om mee te bouwen aan de customer journey van de toekomst. Oftewel: softwaretotaalplatform booq gebaseerd op webtechnologie.
Als ervaren front-end engineer / architect vertaal jij als geen ander de UX/UI-designs naar code. Ambitieus als je bent wil je de gebruikerservaring van de klanten immers blijven verbeteren. Hiermee neem je de andere front-end collega’s bij de hand. Kom impact maken!

  • 42 directe R&D collega’s
  • 8000+ blije klanten
  • 4 stand-ups

Waar we jou als Front-end developer / Architect voor nodig hebben?
Om de backoffice (Cloud) en frontoffice (POS app) te ontwikkelen zoeken wij voor Eijsink  een gedreven front-end ontwikkelaar met lead-kwaliteiten. Jij duikt bij Eijsink in booq: met o.a de slimste kassa-software. personeelsplanningbar-/keukenmanagementQR-bestellenbestelzuilen en tafelreservering in één zet het inhouse ontwikkelde business platform de markt op zijn kop. Het is de combinatie van hoogwaardige techniek met optimale usability, inclusief koppelingen met andere ERP-systemen. Perfect voor de ondernemer op de hoek én die grote internationale franchiseketen. Nieuwsgierig? Terecht!

Hoe het bij Eijsink gaat:
Samen met het team van architecten, ontwikkelaars, requirements engineers en testers bouw je aan de volgende generatie software. Dankzij jou zijn de inhouse ontwikkelde softwareoplossingen supersnel en gebruiksvriendelijk. Je draait dan ook al een paar jaar mee in de ontwikkelwereld en houdt wel van een uitdaging. Je blijft jezelf ontwikkelen – daarin geven we je de ruimte – en hakt zowel in teamverband als zelfstandig prima knopen door. Van ontwerp tot implementatie, frontoffice, backoffice, overal voel je je thuis. En daarbij is scrum jou zeker niet onbekend.

Waarom we jou zo gaaf vinden?
Alle uitingen van de booq applicaties naar buiten zijn gebaseerd op webtechnologie. In de browser, op mobiele devices of verpakt in een desktop-applicatie. Als front-end engineer vertaal jij als geen ander de UX/UI-designs naar code, omdat je de gebruikerservaring van de klant wil blijven verbeteren. Bij voorkeur heb je een relevante HBO- of WO-opleiding en diepgaande kennis van Javascript, Angular, Typescript, RxJS, CSS, Sass en HTML.
Bovendien ben je up-to-date met nieuwe (mobiele) webtechnologieën, zoals PWA. Je aantoonbare kennis van multi-device front-end ontwikkeling en multiplatform (Cordova, Electron, Ionic) komt vaak van pas, net als die rondom hoog-presterende en schaalbare omgevingen.  Engels spreken vind je als vanzelfsprekend, je zult namelijk regelmatig online zijn met internationale collega’s.
Verder is je ervaring met agile werken een dikke plus. Creatief, flexibel, innovatief… zijn dit eigenschappen waarin jij jezelf herkent?

Waarom je als front-end developer voor Eijsink kiest?
Collegialiteit. Uitdaging. Plezier. Werken met de nieuwste webtechnieken aan de ambitieuze roadmap waarop je gewoon nú wilt instappen. Samen met je team bouw je aan de dynamische softwareapplicaties met duizenden gebruikers waaronder de Efteling, Happy Italy en Center Parcs. Hier geldt een gezonde balans tussen deadlines en onderzoeken zodat je de mentale ruimte krijgt om de software mooier te maken. En die software waarin jij een bepalende rol speelt, kom je tegen wanneer je op het terras zit, een theater bezoekt of uiteten gaat. Hoe tof is dat?!
Bij Eijsink vind je een open bedrijfscultuur waar je je welkom voelt en we vertrouwen op je kennis en kunde. Hier wordt er goed voor je gezorgd, met de primaire en secundaire voorwaarden zit het dus helemaal goed. Én successen vieren we samen, ook op vrijdag als we met z’n allen een drankje doen. Gezellig!

Zie jij jezelf in deze rol en spreekt de Front-end Engineer / Architect functie bij Eijsink jou aan?
Reageer dan nu!
Ik ga graag met jou in gesprek over deze interessante functie.
Een kennismaking kan hier safe bij Eijsink in Hengelo of middels een video call. Na werktijd kennismaken is ook een optie.
We horen graag van je!