ICT Subsidieadviseur

Ben jij net zo vooruitstrevend en ambitieus als de klanten van onze opdrachtgever, wil jij je ontwikkelen tot dé specialist ICT en heb je een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan ben jij wie wij zoeken voor het team ICT in Zwolle en/of Enschede!

Wat doe je als subsidieadviseur ICT?
Je begeleidt jouw opdrachtgevers bij diverse ICT-subsidievraagstukken. Je schrijft subsidieaanvragen voor de klanten en denkt mee over eventuele ICT-knelpunten in de voortgang van het project waar een subsidie voor wordt aangevraagd. Het project analyseren en omschrijven wat de moeilijkheden van het project zijn, hoort bij jouw functie. Samen met programmeurs bespreek je eventuele oplossingen. In de subsidieaanvraag beschrijf je in welke mate de ontwikkeling/het project nieuw en innoverend is.
ICT vormt een steeds belangrijker onderdeel in de dienstverlening van organisaties (bijvoorbeeld cybersecurity) en overheden stellen hier dan ook steeds meer subsidiegelden voor beschikbaar.
In jouw ondernemende en proactieve rol als adviseur mag je bij verschillende ondernemingen in de keuken kijken en help je ondernemers het innovatieproces van producten en diensten te versnellen. Hierbij breng je de markt en kennispartijen bij elkaar. Je werkt vanuit de vestiging in Zwolle of Enschede.

Enkele voorbeelden van ICT trajecten waarmee je te maken krijgt:

 • Ontwikkeling van geavanceerde software voor lokale overheden.
 • Ontwikkeling van cloudopslagsystemen.
 • Ontwikkeling van cybersecurity-systemen.
 • Ontwikkeling van software met geavanceerde AR/VR/MR-modellen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand met:

 • een afgeronde HBO-/WO-opleiding in ICT of daaraan gerelateerd;
 • kennis van ICT-innovaties;
 • nieuwsgierigheid, persoonlijke aandacht en pro-activiteit. Dit is kenmerkend voor onze organisatie, je herkent jezelf hierin;
 • commercieel en financieel inzicht;
 • rijbewijs B.

Zij bieden jou;

 • een fulltime functie (40 uur per week, verdeeld over 5 dagen);
 • een uitstekend salaris met dito arbeidsvoorwaarden, denk aan 30 vakantiedagen, een telefoon en laptop van de zaak en een aantrekkelijke winstdelingsregeling;
 • een uitdagende, afwisselende functie met veel vrijheid;
 • een klein team waarin jij je eigen verantwoordelijkheid hebt;
 • een ervaren collega die je begeleidt en coacht;
 • een team met enthousiaste en gedreven collega’s met humor;
 • de aandacht en vrijheid om je eigen loopbaanpad te creëren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Aan de slag!

Hoe ziet een werkdag als subsidieadviseur ICT eruit?
Je kunt jouw werkweek en -dagen indelen zoals jij prettig vindt. Geen dag is hetzelfde! Om een beeld te geven van de werkzaamheden, hierbij een mogelijke indeling van jouw werkdag:
Je start je dag met het doornemen van jouw mailbox en de binnengekomen subsidievragen. Zijn er subsidieaanvragen beschikt? Dan kun je direct jouw klanten het goede nieuws brengen. Vervolgens lees je je in over een nieuwe klant; wat doen zij en welke projecten zijn er? Later die dag heb je hier een afspraak.
Na de gezamenlijke lunch ga je voor een bestaande klant bezig met het schrijven van de subsidieaanvraag. Waar draait de ontwikkeling om, hoe innovatief is het, welke knelpunten zijn er en hoe draagt de innovatie bij aan het oplossen hiervan? Je zet een goede onderbouwing neer. Je spreekt de aanvraag nog één keer door met je collega en de klant zelf. Tijd om de aanvraag in te dienen.
Je sluit je dag af bij de nieuwe klant die een mooi en uitdagend project heeft, waarbij jij de subsidiemogelijkheden in beeld brengt.

De organisatie;
Het gaat hier om een platte organisatie met een relatief jong team van 30 medewerkers en vestigingen in Zwolle en Enschede. Als subsidieadviseur heb je een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van ICT, techniek, bedrijfseconomisch/financieel tot fiscaal en juridisch. Je hebt de vrijheid om je te richten op wat jou echt interesseert en om verdere invulling te geven aan jouw functie.
Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo de ideale werkomgeving te creëren. Daarom besteden we aandacht aan talentontwikkeling. Bepaalde gebieden nog niet zover ontwikkeld? Geen probleem, we leiden je intern verder op en geven je de ruimte en middelen om je te ontwikkelen.
Zij zijn ambitieus, ze willen het beste resultaat voor hun klanten en voor de eigen organisatie. Je kunt jezelf zijn maar wel de beste versie van jezelf!

Hoe lijkt jou dat?
Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Dan horen we graag van je, we zien jouw reactie graag tegemoet via: laurens@ritr.nl of telefonisch via telefoonnummer: 0650-911 985.